Årets nyhet! Bull Angus grasfora kalv!

Som ett ledd i at Bull Gård bygger eget slakteri kommer vi til å introdusere flere nyheter hva angår produkter fra gården. Dette vil være både innmat, blodmat, haler, skank, mer spesielle stykningsdeler og ikke minst langtidsmodnet kjøtt.
Men dette er enda ett stykke frem i tid, slakteriet er planlagt ferdig til sesongen 2022.

Inntil videre slakter vi derfor som før, men vi kan i år presentere GRASFORA KALV for første gang!

Dette er ett uhyre spennende kjøtt, det er snakk om kastrerte oksekalver som slaktes ved 8 mnd alder, cirka 300 kg levende vekt. De har da kun fått melk fra mor, gress i rundball og nesten 5 måneder med utmarksbeite! Kalvene kastreres som små for å bedre spisekvaliteten, ettersom en kastrat bli mer lik ett hunndyr, og hunndyret har desidert best marmorering i kjøttet.

Kalvekjøtt er en sjeldenhet å få tak i her i Norge, og grasfora Angus kalv er nesten umulig å få kjøpt. Mørheten, smaken og spiseopplevelsen på Angus kalven gleder vi oss veldig til, og det skal ble uhyre spennende å introdusere dette produktet. Vi er sikre på suksess!

Kalven kommer i esker av cirka 10 kg, med assortert utvalg og en mager biffdeig. Innholdet er likt sammensatt som på de store forbrukseskene, men innholder varierer litt mer ettersom vi kun kjører en kalveeske.

Legg inn bestilling i nettbutikken for levering cirka 15 desember!

Ku i marka!

Våre kyr går løse ute på sommerbeite, og vi vet også at mange er usikre på hvordan de skal møte kyrene ute i det fri. Her kan du lese mer om dette.

Si i fra

Om noen av kuene skulle forville seg for nært hus og hager, så ikke nøl med å ringe oss. Vi rykker ut umiddelbart for å jage de ut i marka igjen. Ring han Birger på 97087998 eller ho Siri på 952 78 704.

Bull Gård på Facebook

Dette sier folk om kjøttet fra Bull Gård

Gode kjøttkake til middag med kverna kjøtt fra Bull gård 🙂

Terese Karlsen

Lagde til middag i dag, og brukte grytekjøtt fra dere. Helt fantastisk nydelig! Både krafta/sausen og fyllet fikk et veldig god kjøttsmak.

Ragnhild Varmedal

For noen uker siden hadde jeg besøk av pappa og lillebror da laget jeg kjøttdeig å spagetti! Alle sa det var utrolig godt, å det var det beste av kjøttdeig å spaghetti de hadde spist! Vet dere hvorfor det ble så godt? Fordi vi bruke biffdeigen fra BULL gård.

Marlene BraathenMarlenebraathen.blogg.no