Dette er oss

gjengen

Lena (t.v.) og Birger eier og driver Bull Gård. De var tidligere gift og har 3 barn i lag. Siri er Birgers samboer og jobber på gården sammen med Lena. Siri har 2 barn. Tilsammen utgjør vi gårdsfolket på Bull Gård, en gård litt utenom det vanlige.

Lena Kristin Bull

Lena Kristin Bull

Bonden

Lena er bonden på gården, hun har den daglige driften og er matmor og favorittpersonen til kuene (den som kommer med maten)
Lena er utdannet herrefrisør men ble bonde etter sterkt ønske om å arbeide med dyr og natur. Lena er ett rivjern! Hun har temperament til å hanskes med kyr, og de vet godt hvem som er sjefen. Lena er den utypiske bonden, hun er hverken røslig eller kar, og hun liker å utfordre synet på gårdbrukeren.

"Det fysiske arbeidet gir meg masse glede, og det jordnære i å jobbe med dyr er noe av det siste ekte i dagens urbane samfunn"

Birger Bull

Birger Bull

Drengen

Birger er dreng på gården, han tar seg av vedlikehold, salg, papirer og maskinarbeid. Birger er utdannet høyspentelektriker og jobber på bilverksted i tillegg til gården. Å være gårdbruker er en fantastisk utfordrende og allsidig jobb! Man får bruk for alle kunnskaper man innhar pluss alle de man ikke har! Det er en hard jobb, men den er fantastisk givende!

"Å være gårdbruker er ikke en jobb, det er en livsstil, og det er ett godt liv på tross av arbeidspress og økonomi"

"Men å drive gård med en ex og en ny samboer er fan ikke bare lett!" 😉

Siri Folven

Siri Folven

Gårdstause

Siri er gårdstausa og har ansvaret for turismen på Bull Gård, i tillegg jobber Siri i fjøsen sammen med Lena når vi ikke har turister på besøk.

Siri er utdannet Agronom, oppvokst på gård og kommer fra Stryn i Sogn og Fjordane. Hun har ett stort hjerte for bygd og gårdsdrift og hun har masse kunnskap om agronomi og dyreliv. Hun har høns, bier og 1000 små prosjekter.

"Landbruket er ikkje eit yrkesvalg for meg, det er eit meiningsfullt liv, og der må det være dyr"