• Grillpakken
  • {{content-1}}
  • Dette er en pakke med Burgere og Bratwurstpølser laget utelukkende på Angus, uten svinefett og uten allergener som melk, gluten og nøtter. Det er spedd med potetmel, vann og krydder.

    Burgerne er laget på gammel tysk måte, saget på sag og har en slett overflate som gjør at de oppføre seg som en biff i steikepanna. Dette gir ett helt utrolig saftig resultat. Pølsene er Bratwurstkrydret med ett lite spark av chili. Begge deler er produsert av Aron Mat AS i Tromsø.

  • Pakken inneholder ca 2,5 kg BullAngus Bratwurst og ca 2,5 kg BullAngus Burgere
  • UTSOLGT
  • Bull Tradisjon
  • Dette er pakken for deg som liker å lage mat, her er kjøtt til herlige gryter, kraftbein og biffdeig til fantastiske kjøttkaker og karbonader. Steik og ikke minst småsteik! I tillegg er det edelbiffer til skikkelig biffmiddag også.
  • ca 5 kg biffdeig
  • ca 1 kg høyrygg
  • ca 3 kg bankekjøtt/flatbiff
  • ca 3 kg småsteik
  • ca 1,5 kg steik
  • ca 1 kg indrefilet/ytrefilet
  • ca 1 kg mørbad/entrecote
  • ca 1 kg kraftbein
  • 3.300,-
  • Biff og Burger
  • Dette er en ny pakke som er tilpasset de som liker biff og burger, stekt og grillet. Dette er røfft og raskt kjøtt i toppklasse! Her er ingredienser til flere biffmiddager, biffdeig til å lage egne burgere og det er våre helt spesielle AngusBurgere på den gamle tyske måten. Burgere er uten allergener som gluten, melk og nøtter.
  • ca 7 kg biffdeig
  • ca 2 kg flatbiff
  • ca 1,5 kg steik
  • ca 1 kg indrefilet/ytrefilet
  • ca 1 kg mørbad/entrecote
  • ca 3 kg AngusBurger
  • ca 1 kg mørbad/entrecote
  • ca 1 kg kraftbein
  • 3.300,-
  • Biffdeig
  • Dette er pakken for deg som liker å lage mat, her er kjøtt til herlige gryter, kraftbein og biffdeig til fantastiske kjøttkaker og karbonader. Steik og ikke minst småsteik! I tillegg er det edelbiffer til skikkelig biffmiddag også.
  • Eske med 10 kg
  • .
  • .
  • .
  • .
    .
  • ca 1 kg indrefilet/ytrefilet
  • ca 1 kg mørbad/entrecote
  • ca 1 kg kraftbein
  • 1.800,-
  • Beinpakke
  • Dette er pakken for deg som liker å lage mat, her er kjøtt til herlige gryter, kraftbein og biffdeig til fantastiske kjøttkaker og karbonader. Steik og ikke minst småsteik! I tillegg er det edelbiffer til skikkelig biffmiddag også.
  • Eske med 6 kg
  • .
  • .
  • .
  • .
    .
  • ca 1 kg indrefilet/ytrefilet
  • ca 1 kg mørbad/entrecote
  • ca 1 kg kraftbein
  • 480,-

Informasjon om kjøttsalg:

Kjøttet vårt er det Nortura (Gilde) som slakter, skjærer, kverner og pakker. Når du får pakken din er alt ferdig stykket og ligger i vakumplast med merking på hva pakkene inneholder. Alt kjøttet leveres som frosen vare, med en holdbarhet på 2 år.

Utlevering:

Når du har bestilt så noteres du på en liste som vi bruker når kjøttet er klart til utlevering. Du får beskjed på SMS, så det er viktig at du legger igjen tlf nummeret ditt i bestillingen slik at vi får kontaktet deg. Utleveringen skjer på Prostneset i Tromsø Sentrum, på Norlines sin fryseterminal på hurtigrutekaia.

Vi setter utleveringsdato når kjøttet er klart, dette informeres du om på forhånd på SMS. Om du ikke er hjemme på dagen, legges kjøttet på frysetermialen og du kan hente det ut senere mot ett utleveringsgebyr på kr 225,-. Når vi leverer ut selv på fastsatt utleveringsdato er det ikke noe gebyr.

Betaling:

Betalingen skjer med kort eller kontanter når vi utleverer kjøttet.

Levering på døra: 

Mellom Tromsø og Hansnes kan vi levere kjøttet på utleveringsdagen, mot ett tillegg på kr 200,-

Dato:
Navn:*
Adresse:
Mobilnummer:
Varebestilling
E-post:*
Om du ønsker flere pakker av en sort, så bare gi oss beskjed her.

Slik deles kjøttet opp:

Oppdeling av storfe - forpart

Slik deles forparten opp:

Storfe-forpart-copy

1. Nakke
2. For-knoke
3. Høyrygg
4. Bog
5. Entrecôtekam
6. Bryst
7. Bibringe

Oppdeling av storfe - bakpart:

Bakparten deles inn på denne måten:

Storfe_bakpart_copy

1. Kotelettkam
2. Bibringe
3. Filet-kam
4. Indrefilet
5. Slagside
6. Ytrefilet
7. Mørbrad
8. Bankekjøtt
9. Flatbiff
10. Rundstek
11. Bakknoke

Oppdeling av kalvekjøtt

Kalvekjøttet deles inn i ni deler:

kalv_copy

1. Nakke
2. For-knoke
3. Bog
4. Bryst
5. Kam
6. Side
7. Mørbrad
8. Lår
9. Bak knoke