Nå er det tid for grilling!

Endelig går det mot den deilige varme årstiden, og nå er tiden kommet for å fyre opp grillen igjen og ta for seg av all den gode maten som finnes. Her på Bull Gård har vi allerede gjort oss klare for å gi deg en herlig matopplevelse basert på råvarer av høyeste kvalitet.


BullAngus Beef Bratwurst

Anguspølse for pølseelskere, og sånne som ikke liker pølser!

Før var pølser ofte satt sammen av ymse råvarer, men slik er det ikke lenger. Våre pølser er laget av kun Anguskjøtt og Angusfett, spedd med potetmel og krydret med bratwurstkrydder og nitritsalt. Dermed får du et grovt og ekte produkt som koster å lage på grunn av skikkelige råvarer, og det merker du på smaken og disse vil skape fest for dine smaksløker.

Pølsene er laget i samarbeid med Aron Mat og Svein Ole Kristiansen som er pølsemaker. Pølsene er krydret for å fremheve kjøttsmaken og gir deg ett lite spark av chili ti sekunder etter første smak. Dette er en fantastisk grill og stekepølse som tåler mye varme.

Den er utmerket til supper og gryter og den tåler å ligge lenge i frys uten å forringes. Den er uten allergener og svinefett, noe absolutt alle kan spise! PS. Også de som ikke liker «pølser» 😉


BullAngus Beef Burger
Ønsker du å prøve noe nytt og saftig på grillen? Er du lei av tørre burgere uten smak? Prøv våre hamburger som er laget på den originale tyske måten!

Vår nyutviklede Angusburger innfrir alle forventninger til saftighet og smak fordi den er laget på de beste råvarene, med kun Anguskjøtt fra hunndyr, potetmel og krydder.

Tyskerne lagde de første hamburgerne på denne måten før industrien overtok. Kjøttet kvernes og blandes i en stor pølse, pølsa fryses og etterpå skjæres den opp i skiver med sag. Dette betyr at du får en helt slett flate på begge sider, og når du steker burgeren lukker den seg som en biff. Dermed forblir kjøttsaften i burgeren og den hever seg opp og kokes fra innsiden samtidig som den stekes. Når den stekes oppfører den seg faktisk på samme måte som en skikkelig biff!

Burgeren får ett litt uvanlig utseende, men smaksopplevelsen blir helt unik! Den tåler mye steking uten å bli tørr og du har ikke opplevd hamburger på denne måten før!

Sommerens grillpakke fra Bull Gård med 5 kg pølser og burger til kun 950,-


Klikk her for å bestille!

Skal du ha kvalitet og ett skikkelig håndtverk på grillen i sommer, skal du kjøpe Sommerpakken vår! Vi garanterer deg unike produkter med smak og spisekvalitet i høysetet!

BullAngus –  no bullshit!

Har du ikke grill, eller vurdere å kjøpe en ny? Sjekk denne videoen!