BULL GÅRD PUSSER OPP!

Hvert år blir det bestemt at det ikke skal bli noen krevende prosjekt til neste år. Deretter tvinger prosjekter seg på og hvert år ender vi opp med å jobbe som gal for å nå en deadline! Noen som kjenner seg igjen?

Etter vi flyttet inn i ny fjøs har vi fått en god peke pinne på hvordan få utnyttet dyre rommet best mulig. Dette med tanke på å få en sikker kalving og en best en mulig start i livet til kalven. Det endte opp med permanente kalve/ syke binger og et kalve gjømme. Før dette ble bingene satt opp av grinder der og da, noe som endte med at vi måtte være flere folk. Kalvene hadde lettere for å tulle seg bort. Det kunne være mye morsinstinkt med i bildet og da ikke sikkert man fikk tak i kalven det første døgnet, noe som kunne være katastrofalt. Dette ble en av de ting som vi ønsket å få bort.

En annen ting vi gjennomførte var å stenge av mot veggene i dyre rommet. Den siste meteren inn mot veggen valgte vi å lage som en gangvei for oss. Mye mer praktisk å komme seg rundt og inn/ut av dyre rommet. Mere tids sparende på rengjøring både på gulvet og veggene.

Rett før kuene kom hjem fra beite i år startet vi med demontering/ montering/tilpassing/maling osv. Her fikk vi brukt mye av det som vi hadde liggende etter bygging.  Innredning som porter og fang fronter fikk vi ifra Stallmeglerne i Danmark. Jeg ønsker å påpeke at vi er nå blitt ganske dreven på å finne løsninger til en rund fjøs der alt egentlig er laget til firkantede fjøs. Dette skaper utfordringer. Bruke det gamle og tilpasse det slik at det blir praktisk i innredningen. Og vi er 3stk som virkelig går inn for å legge hodene i bløtt. Kreativiteten er på topp og følelsen blir ekstra god når vi samarbeider og får til gode løsninger sammen! Det å kunne tenke løsninger i et vidt spekter gjør noe med deg og man blir stolt av det arbeidet man selv har skapt og utført.

I denne prosessen har jeg prøvd å filme noe (noe som jeg er ny på) og laget en filmsnutt som jeg legger med. Ikke alt er med, men her skjønner du vel kanskje litt om hva jeg skriver om.

Legg gjerne igjen en kommentar om du lurer på noe.

Hilsen Lena Bull ,Bonden. ☺

Nå er det tid for grilling!

Endelig går det mot den deilige varme årstiden, og nå er tiden kommet for å fyre opp grillen igjen og ta for seg av all den gode maten som finnes. Her på Bull Gård har vi allerede gjort oss klare for å gi deg en herlig matopplevelse basert på råvarer av høyeste kvalitet.


BullAngus Beef Bratwurst

Anguspølse for pølseelskere, og sånne som ikke liker pølser!

Før var pølser ofte satt sammen av ymse råvarer, men slik er det ikke lenger. Våre pølser er laget av kun Anguskjøtt og Angusfett, spedd med potetmel og krydret med bratwurstkrydder og nitritsalt. Dermed får du et grovt og ekte produkt som koster å lage på grunn av skikkelige råvarer, og det merker du på smaken og disse vil skape fest for dine smaksløker.

Pølsene er laget i samarbeid med Aron Mat og Svein Ole Kristiansen som er pølsemaker. Pølsene er krydret for å fremheve kjøttsmaken og gir deg ett lite spark av chili ti sekunder etter første smak. Dette er en fantastisk grill og stekepølse som tåler mye varme.

Den er utmerket til supper og gryter og den tåler å ligge lenge i frys uten å forringes. Den er uten allergener og svinefett, noe absolutt alle kan spise! PS. Også de som ikke liker «pølser» 😉


BullAngus Beef Burger
Ønsker du å prøve noe nytt og saftig på grillen? Er du lei av tørre burgere uten smak? Prøv våre hamburger som er laget på den originale tyske måten!

Vår nyutviklede Angusburger innfrir alle forventninger til saftighet og smak fordi den er laget på de beste råvarene, med kun Anguskjøtt fra hunndyr, potetmel og krydder.

Tyskerne lagde de første hamburgerne på denne måten før industrien overtok. Kjøttet kvernes og blandes i en stor pølse, pølsa fryses og etterpå skjæres den opp i skiver med sag. Dette betyr at du får en helt slett flate på begge sider, og når du steker burgeren lukker den seg som en biff. Dermed forblir kjøttsaften i burgeren og den hever seg opp og kokes fra innsiden samtidig som den stekes. Når den stekes oppfører den seg faktisk på samme måte som en skikkelig biff!

Burgeren får ett litt uvanlig utseende, men smaksopplevelsen blir helt unik! Den tåler mye steking uten å bli tørr og du har ikke opplevd hamburger på denne måten før!

Sommerens grillpakke fra Bull Gård med 5 kg pølser og burger til kun 950,-


Klikk her for å bestille!

Skal du ha kvalitet og ett skikkelig håndtverk på grillen i sommer, skal du kjøpe Sommerpakken vår! Vi garanterer deg unike produkter med smak og spisekvalitet i høysetet!

BullAngus –  no bullshit!

Har du ikke grill, eller vurdere å kjøpe en ny? Sjekk denne videoen!

Bull Gård i Bondebladet

Den 6.november i fjor hadde Bondebladet et dobbelsidig oppslag om gården. Her er artikkelen, og vil du se bildene større så bare klikk på dem.

Avis1Avis2

Slik går no dagan…

Glimt fra livet på gården!

Endelig er vi på nett

Vi er så glad for at vi endelig kan komme ut med en skikkelig hjemmeside.

Det har vært mange spørsmål og stor interesse rundt gården vår, og selv om facebokkgruppa vår har tatt unna noe, så har det vært et savn for oss å ikke ha en hjemmeside hvor folk kan finne mer informasjon om det som skjer på og rundt gården.

Nå er vi her ihvertfall, og vil komme til utvikle nettsiden i tiden fremover.